Ochtenddienst

20 juni 2021
10:00 tot 11:00

Bevestiging ambtsdragers en pastoraal bezoekers.
De dienst is online te volgen. De (nieuwe) leden van de kerkenraad en hun gasten krijgen gelegenheid de dienst fysiek te bezoeken.
Aanmelden graag v贸贸r vrijdagavond 18.00 u. met vermelding van het aantal personen.
Zaterdagochtend v贸贸r 10.00 u. kan men zich nog aanmelden voor evt. overgebleven plaatsen.

20 juni 2021
10:00 tot 11:00

Bevestiging ambtsdragers en pastoraal bezoekers.

Voorganger ds. J. Wessels
Collecte Diaconie
KND voor groep(en)
KND onderwerp