Een bericht vanuit het verbindingsteam (voorheen startweekendteam)

Lieve broeders en zusters,

Vorig jaar hebben wij als gemeente geen aftrap van het nieuwe kerkelijk seizoen gehad door de gehele coronatoestand.

Nu er weer langzaam licht aan het einde van de tunnel verschijnt, hebben wij als verbindingsteam besloten om de koppen weer bij elkaar te steken.

Wij zijn unaniem van mening dat we het heel erg gaaf vinden en het verlangen hebben om voor jong én oud iets tofs neer te gaan zetten in september, als start van het nieuwe kerkelijk seizoen. Dit doen we natuurlijk volgens de maatregelen die op dat moment zullen gelden.

Voordat we verder gaan met plannen en organiseren, zijn we heel erg benieuwd naar wat jullie (zowel de kinderen als volwassenen) nu heel graag zouden willen doen tijdens het startweekend. Te denken valt aan de activiteiten die we 2 jaar terug met elkaar deden (mountainbiken, kubben, wandelen en voor de kinderen misschien een vossenjacht, speurtocht, enz.).

Alles wat jullie kunnen bedenken zouden wij graag willen ontvangen. Dit doen we door middel van een Mentimeter volgende week zondag 9 mei in de dienst. Jullie hebben dus iets meer dan een week om hierover na te denken!

Voor overige vragen of opmerkingen zijn wij bereikbaar via het e-mailadres: verbindingsteam@ngk-veenendaal.nl

We zien uit naar mooie ideeën en een mooie start in september.

Groet,

Verbindingsteam NGK