Vanaf aankomende zondag weer vooraf aanmelden nodig!!

Vanaf 6 november gelden er weer strengere maatregelen in de maatschappij en dus ook bij het samenkomen in de kerk. We volgen (nog steeds) zoveel mogelijk het advies van het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken, https://www.cioweb.nl/). De belangrijkste wijzigingen zijn dat we onderling anderhalve meter afstand houden en een mondkapje dragen bij verplaatsingen.

Om de onderlinge afstand tussen de huishoudens te kunnen waarborgen, is het weer noodzakelijk om vooraf aan te melden. Dat is de beste manier om op een veilige en verantwoorde manier de kerkdiensten door te kunnen laten gaan. We zijn er inmiddels al een beetje aan gewend dat een deel van ons de dienst vanuit huis volgt. Tegelijk beseffen we dat het voor veel mensen wel als een stapje ‘terug’ voelt. We horen van bijv. gezinnen met jonge kinderen en tieners dat het fijn is om elke zondag naar de kerk te kunnen gaan. Er is gelukkig nog steeds ruimte om ook thuis bij elkaar te komen. Als je niet aan de beurt bent, is het heel mooi om thuis wat mensen uit te nodigen om samen de dienst te volgen, of zelf voor een goede invulling te zorgen. Deel gerust hoe jij dit doet, zodat we door elkaar geïnspireerd kunnen worden ( of ).

NIEUW! Na de zomervakantie zijn de kinderen er weer het eerste deel van de dienst bij en komen ze ook aan het eind van de dienst weer terug van de kindernevendienst. Dat willen we graag zo laten, omdat ze er echt bij horen. De kinderen die naar de kindernevendienst gaan hoeven niet aangemeld te worden (groep 5/6 en 7/8 zijn om de week aan de beurt, zie rooster hieronder). Kinderen die in de kerkzaal blijven, moeten wel aangemeld worden!! Omdat de groepen 1-4 elke week aan de beurt zijn, worden die niet in het schema genoemd.

Hieronder het rooster voor de komende tijd:

Zondag 14 november     Bg 7-12 en gasten     KND groep 5/6
Zondag 21 november   Bg 1-6 en gasten   KND groep 7/8   Eeuwigheidszondag
Zondag 28 november   Bg 7-12 en gasten   KND groep 5/6   1e Adventszondag
Zondag 5 december   Bg 1-6 en gasten   KND groep 7/8   2e Adventszondag
Zondag 12 december   Bg 7-12 en gasten   KND groep 5/6   3e Adventszondag
Zondag 19 december   Bg 1-6 en gasten   KND groep 7/8   4e Adventszondag
Zaterdag 25 december   Bg 7-12 en gasten   alleen crèche   1e Kerstdag
Zondag 26 december   Bg 1-6 en gasten   alleen crèche   2e Kerstdag
Vrijdag 31 december   Bg 1-6 en gasten   geen crèche of KND   Oudjaarsavond
Zondag 2 januari   Bg 7-12 en gasten   KND groep 7/8   1e zondag in nieuwe jaar

(Er staat op 26 en 31 december 2x achter elkaar dezelfde buurgroep, om de verdeling over de feestdagen zo eerlijk mogelijk te maken. En de zondag blijft om de week.)

Aanmelden voor de dienst
Als je aan de beurt bent om als eerste aan te melden, kun je dat doen tot donderdagavond 18:00. Daarna mag een ieder de plaatsen die nog beschikbaar zijn opvullen! Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdagavond 22:00. Aan moeten melden is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Mocht je van jezelf weten dat je het vaak vergeet, meld je dan nu vast aan voor alle diensten waarbij jouw buurtgroep aan de beurt is. Dan kun je het niet meer vergeten 😉. Het is niet de bedoeling om toch te komen, zonder vooraf aan te melden! Samen mogen we zorgdragen voor een zo veilig mogelijke omgeving voor elkaar.

Neem gerust contact op bij vragen/opmerkingen, of als je behoefte hebt om met iemand hierover te praten ().

10-11-2021