Pop-up kring ‘kerk en duurzaamheid’

Geef je nu op!

Net als vorig jaar zal ook dit jaar de kring ‘kerk en duurzaamheid’ aangeboden worden. Wat zegt de Bijbel hierover? Waarom is dit belangrijk? Wat betekent dit voor ons als christen/kerk?
Mooie vragen waar we vooral over in gesprek willen gaan met elkaar!

Caspar Waalewijn zal in 5 avonden de kring leiden en hiervoor het materiaal van David Bookless van Arocha gebruiken: ‘Heel het leven’ (https://heelhetleven.new-wine.nl). Hij heeft ook het boekje geschreven “het groene hart van het geloof”. Aanschaffen is niet nodig, maar het zal gebruikt worden voor gespreksvragen op de avonden.

Praktische info:

Avond:     Donderdagavond om de week
Data:   20 januari, 3 februari, 17 februari, 3 maart, 17 maart
Vorm:   Digitaal via Zoom, of als mogelijk fysiek

Wil je samen met andere gemeenteleden nadenken over dit thema? Of wil je ontdekken of een kring iets voor je is? Of wil je gewoon weer wat gemeenteleden spreken?
Opgeven kan bij de werkgroep @home, via .

Mocht je deze kring al gedaan hebben of op zoek zijn naar een meer praktisch ingestoken kring rondom duurzaamheid? Medio april/mei willen we de Michacursus (www.michacursus.nl) aanbieden, dus houdt de nieuwsbrief in de gaten!

14-01-2022