Gezamenlijke seizoenafsluiting tieners (TC1, Young Fireplace, Fireplace, catechisatiegroepen)

Op zondagmiddag/avond 12 juni wordt het seizoen van TC1, Young Fireplace, Fireplace en de catechese (12+dus!) gezellig afgesloten met een barbecue. Dit zal van 16.00-20.30 uur zijn op Slaperdijk 1 in Overberg (bij de familie Huibers).

Van 16.00-17.30 uur kan je kiezen wat je wilt gaan doen. Er zullen verschillende spellen aanwezig zijn. Vanaf ongeveer 17.30 uur zal de barbecue aangestoken worden en kan je gaan eten. Om ongeveer 20.30 uur is het afgelopen. Mocht je dan nog even willen blijven om nog verder te sporten of te praten dan kan dat. Om 22.00 uur gaan we opruimen.

Voor de barbecue en het drinken wordt gezorgd.

Voor het toetje hebben we een challenge: Wie maakt het lekkerste toetje? Kan jij, tiener, een lekkere taart, vlaflip, roomsoes of wat dan ook maken? Neem die dan mee naar de barbecue. Dan kunnen we allemaal proeven van jouw baksel/maaksel.

We zoeken ook iemand die een neusje heeft voor lekkere toetjes en als jury wil optreden.

Graag horen we wie er komt. Opgeven kan bij je eigen leiding (TC1, YFP, FP of catechisatie), ook gelijk of je een toetje gaat maken of als je de jury wil zijn. Doe dit uiterlijk 28 mei.

We hopen dat iedereen komt. Tot dan!

13-05-2022