De 25 jaar NGK-activiteiten: zondag na de dienst opgeven bij de koffie!

Beste gemeenteleden,

Afgelopen weken hebben velen van jullie activiteiten ingediend die jullie willen organiseren tijdens het 25e-jarig jubileum volgend kerkjaar. Dank daarvoor! Want de activiteiten zijn echt enorm divers en leuk!

Hoe nu verder?

Via dit bericht en onze appjes in de buurtgroepapss willen wij de activiteiten met jou delen zodat jij je favoriete activiteit alvast in de agenda kan zetten. Aanstaande zondag 15 mei zullen we direct na de dienst een korte toelichting geven (dus blijf nog even zitten na de zegen), waarna om 11:45u de ticketpagina wordt geopend en jij je kan opgeven nog voor of tijdens de koffie in de kerk! Op deze manier kunnen ook de gemeenteleden die thuis zijn zich opgeven. Let op! Aanstaande zondag 15 mei is er inderdaad voor én na de dienst koffiedrinken!

Via de link hieronder kom je bij de lijst en de presentatie, waarin je alle activiteiten met toelichting nog eens kunt bekijken. Hoe je bij de ticketpagina terecht komt? Dat leggen wij aanstaande zondag na de dienst uit. Ook zijn wij zondag aanwezig om ieder te helpen met het opgeven, wanneer dat niet lukt. Let op! Voor elke activiteit geldt: Vol = Vol.

Lijst: Activiteitenlijst 25 jaar NGK.pdf
Presentatie: 25activiteiten verbindingsteam.pptx-2.pdf

Als je nog vragen hebt horen wij het graag! De organisator van de activiteit en de contactpersoon vanuit het verbindingsteam staan achter de activiteit.

Voor de activiteit-eigenaren: heb je een activiteit opgegeven om te organiseren, maar staat deze er niet tussen? Of staan er fouten in de informatie van jouw activiteit? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,

Het verbindingsteam