OPENSTAANDE PLEKKEN ACTIVITEITEN 25-JARIG NGK Veenendaal

Beste gemeenteleden,

Wat hebben we al veel aanmeldingen binnen voor alle verbindende activiteiten rondom het 25-jarig bestaan van onze gemeente. Inmiddels zijn er 239 aanmelding op 32 activiteiten. Gemiddeld 7,5 per activiteit! Hoe gaaf dat we zo de verbinding opzoeken met elkaar!

Openstaande plekken
Naast de vele aanmeldingen zijn er ook nog veel plekken beschikbaar. Kijk daarom snel nog eens naar de verschillende activiteiten en meld je aan voor de activiteit waar je graag bij wilt zijn via deze link: https://www.ngk-veenendaal.nl/agenda/197671/25-jaar-ngk-activiteiten.html.

Ook willen we je uitdagen om mensen uit de wijk, vrienden, kennissen of wie dan ook te vragen om mee te gaan en aan te melden. Iedereen is welkom!

Over een paar weken zullen we enkele activiteiten waar nog veel plekken zijn extra toelichten om ervoor te zorgen dat elke activiteit genoeg deelnemers heeft.

Vragen
Mocht je als deelnemer of activiteiteneigenaar een vraag hebben kan je ons bereiken via verbindingsteam@ngk-veenendaal.nl

Tot slot
Nogmaals dank voor de inzet van alle activiteiteneigenaren en de vele aanmeldingen voor de activiteiten. Samen maken we er een mooi verbindend jaar van waardoor we als gemeente sterker worden en nog meer kunnen betekenen in Gods koninkrijk!

Met liefdevolle groet,
Het verbindingsteam

22-07-2022