Nieuw: culinaire kring!

Samen eten heeft allerlei elementen in zich: sociaal, genieten, aandacht voor elkaar en is zeker ook Bijbels: In Handelingen wordt beschreven dat In de vroeg-christelijke gemeente men samen de maaltijd gebruikte. Wij vonden het daarom een mooie gedachte om een culinaire kring te starten, of gewoon een eetkring. Ons idee is om in oktober een eerste moment bij elkaar te komen om ideeën en verwachtingen naar elkaar uit te spreken. Dat kan gaan over invulling van de avond, verbinding vinden met elkaar en pastoraat.

Zelf dachten wij bijvoorbeeld aan Bijbels eten, gebedsmoment na de maaltijd, kaartjes met gespreksvragen en natuurlijk recepten uitwisselen. We zijn benieuwd naar meer ideeën om elkaar te inspireren.
Het zou goed zijn om een mooie mix te hebben van allerlei leeftijden, achtergronden, mannen/vrouwen, echtparen/singles, enzovoort. Kortom, iedereen is welkom!

Spreekt dit idee je aan, dan kun je je aanmelden via home@ngk-veenendaal.nl. Je krijgt dan t.z.t. bericht op welke datum in oktober we van start gaan.

Tot in oktober!

 

29-07-2022