Opgeven voor startzondag 11 september 2022!

Lieve gemeenteleden,

Terwijl u hopelijk aan het genieten bent van deze vakantieperiode, zijn wij als verbindingsteam (naast vakantie vieren) alweer druk bezig met de voorbereidingen van de startdag! Deze zal plaatsvinden op zondag 11 september, dus zet dit alvast in uw agenda!

Omdat de NGK Veenendaal haar 25-jarig jubileum viert, worden er vanaf september een heel jaar lang allerlei activiteiten georganiseerd door gemeenteleden en ons team. Als u zich nog wilt opgeven voor een activiteit, kunt u klikken op deze link: https://www.ngk-veenendaal.nl/agenda/197671/25-jaar-ngk-activiteiten.html. Hier kunt u zien welke activiteit nog beschikbare plekken heeft!

Dit betekent ook dat de startdag er iets anders uit zal gaan zien. De dag start, zoals gewoonlijk, met de eredienst om 10:00u. Aansluitend zal er koffie en thee klaar staan. Wegens de 25 jaar NGK Veenendaal activiteiten, zijn er dit jaar (naast de BBQ) geen externe activiteiten op de startdag zelf. In plaats daarvan begint de BBQ dit jaar al om 12:00 á 12:30 en is er van alles te doen op het plein voor jong & oud! Het wordt dus een soort 'lunch BBQ'. Wij hopen dat het water u al in de mond loopt! Als dat zo is, kunt u zich direct aanmelden via deze link: https://www.ngk-veenendaal.nl/agenda/203032/bbq-startzondag-2022.html, of scan de QR-code, welke aankomende zondagen in de erediensten via flyers en visitekaartjes worden verspreid. Aanmelden kan t/m woensdag 31 augustus.

We kunnen op vele manieren voor deze wereld zorgen. Dit kan onder andere door gevarieerd te eten. Dat willen we ondersteunen door jullie ook de keuze te geven tussen verschillende combinaties van vis, vlees en vegetarisch.

Er staan ook enkele tickets op de ticketpagina met een hulpvraag. Deze startzondag kunnen wij als verbindingsteam niet alleen organiseren. Daar zijn extra handen voor nodig. Wij vragen daarom aan jullie om ook naar deze tickets te kijken en je op te geven voor datgene waar je een steentje aan bij kunt dragen. Ook het dienen die dag kan heel gezellig en verbindend werken. We rekenen op jullie.

Is het financieel niet haalbaar om bij de barbeque te kunnen zijn? Geen probleem, neem dan contact op met Anushka Huinink (Anushkahuinink@outlook.com +31 6 10831704). We gaan er dan 100% voor zorgen dat u/jullie erbij kunnen zijn.

Zijn er allergieën, dieetwensen, enzovoort? Geef dit dan even aan in het opmerkingenveld bij het bestellen van de tickets.

We zien uit naar een bijzonder gave startzondag, waar we elkaar, nieuwe gemeenteleden, gasten en wijkbewoners hopen te ontmoeten!

Bij vragen of opmerkingen kan er gemaild worden naar: verbindingsteam@ngk-veenendaal.nl

Met verbindende groet,

Het Verbindingsteam

05-08-2022