Thema-avond Verbond

Aanstaande dinsdag 20 september willen we met elkaar spreken over het thema verbond. Dit thema is naar voren gekomen door verschillende pastorale gesprekken in de afgelopen periode. In die gesprekken heb ik toegezegd om dieper in te gaan op dit bijzondere bijbelse thema.

Op zondag 14 augustus sprak ik over het verbond met Noach in Genesis 6–9. Zondag 21 augustus over het verbond met Abram in Genesis 17 en tot slot op zondag 28 augustus stond ik stil bij de betekenis die Paulus geeft aan het verbond in Romeinen 4.

Natuurlijk is met deze serie niet alles gezegd. Juist daarom vinden we het fijn om met elkaar door te spreken over dit belangrijke onderwerp. Misschien heeft de serie vragen bij u of bij jou opgeroepen en wil je die graag bespreken? Het kan ook zijn dat je geraakt werd en/of dat je iets leerde en je hebt interesse om daar over na te spreken.

Vanaf 19:30 ben je van harte welkom op dinsdagavond 20 september in de Poortkerk, Poortjesgoed 1, 3901 LA Veenendaal. De avond start om 20:00. Nu we te gast zijn in de Poortkerk is het fijn als we kunnen aangeven hoeveel mensen er willen komen. Daarom vragen we je om je vooraf op te geven via scriba@ngk-veennedaal.nl.

ds. Hans Vel Tromp

16-09-2022