Tweeluik rond Lichter Leven

Zondag 6 november en woensdag 9 november vormen samen een tweeluik rond het jaarthema 'Lichter Leven'. In de dienst op zondag zullen we vanuit Genesis 2 onder andere aandacht geven aan Dankdag. Woensdagavond is er een thema-avond, georganiseerd door @home. Ook hier zal een gedeelte uit Genesis 2 centraal staan en zullen we ons bezinnen op welke manier dit gedeelte ons richting geeft aan het gemeente-zijn.

Onze gemeente is aan het veranderen, er zijn veel nieuwe leden bijgekomen in de afgelopen tijd. Het is daarom belangrijk dat we elkaar ontmoeten, juist ook op dit soort avonden. We hebben het nodig, om elkaar te leren verstaan en te ontdekken wie we samen zijn. Daarnaast is het ook gewoon goed om bij elkaar te komen rond de Bijbel en zo de verbondenheid in Jezus te ervaren. We roepen je daarom van harte op om komende woensdag naar deze avond toe te komen.

Vanaf 19.45 is er inloop met koffie of thee, de avond zelf begint om 20.00. We hopen uiterlijk 21.45 af te ronden.
Omdat we graag willen weten met hoeveel mensen we rekening moeten houden willen we je vragen om je even hier aan te melden. Dat kan in 15 seconden.

Hartelijke groeten,
Namens @Home

04-11-2022