Getuigenis Anna uit Roemenië – bedankt!

Afgelopen zondag heeft Anna Oosterkamp-Petre een getuigenis gegeven over hoe haar leven beïnvloed is door wat Anneke en Alexandru in Roemenië doen. Heb je het gemist of wil je het nog een keer zien klik dan hier.

Anna heeft dankzij hun hulp het onderwijs goed doorlopen en diploma's gehaald. Muziekles is gratis voor kinderen in de Roemenië. Toen bleek dat Anna heel erg goed viool kon spelen, heeft ze het conservatorium gedaan en daarbij heel veel vioolles gegeven in Roemenië. Daar heeft ze via Nils van Asselt haar man Marcel leren kennen. Met hem is ze deze zomer getrouwd en in Veenendaal komen wonen. In januari start Anna haar eigen onderneming om ook in Nederland vioolles te kunnen geven
en op te treden (er is nog plek voor leerlingen, ook volwassenen ;)).

Het getuigenis van Anna heeft veel harten geraakt, de opbrengst van de collecte was ongeveer 2500 euro. Ontzettend bedankt voor jullie gulle bijdrage, zo kunnen Anneke en Alexandru op nog veel meer deuren kloppen!

Overweegt u vaste donateur te worden om het werk structureel te ondersteunen, stuur ons dan gerust een mail. Dan geven we u daarover informatie.

Nogmaals bedankt!

Thuisfrontcommissie Roemenië
roemenie-tfc@ngk-veenendaal.nl

Meer info vindt u hier.

02-12-2022