Speeddates voor kringzoekers!

Afgelopen zondag hadden we een mooie dag waarin aanbidding, zegen, ontmoeting en verbinding een belangrijke plek hadden. Verbinden is ook omzien naar elkaar. Dat gebeurt in de buurtgroepen, wat was het mooi om al die mensen in groepen bij elkaar te zien eten en praten! Wellicht heb je gedacht: dat moeten we vaker doen! Wat @home betreft doe je dat dan ook. Organiseer een buurtgroepborrel bij iemand thuis, drink samen een keer koffie op een zondagmiddag, maak een 'wij-eten-een-keer-per-maand samen' rooster, of verzin iets anders. Door ontmoeting ontstaat verbinding, je gaat elkaar werkelijk zien en je kunt naar elkaar omzien. Dat laatste is ook een belangrijk praktisch aspect van de buurtgroepen.

Daarnaast zijn er ook diverse kringen waar mensen samen voor Gods aangezicht komen. Dat zijn oude en tegelijk zulke diepe woorden. Ook in de kring kan de zondagse zegen doorwerken. We willen je daarom ook aanmoedigen om mee te doen met een kring, of samen met anderen een kring te vormen. Vanuit @home willen we daarbij ondersteunen. Komende zondagen staan we na de dienst in de hal van de kerk. Mogelijk dat kringzoekers met elkaar een nieuwe kring kunnen beginnen, of is er een kring met ruimte voor nieuwe leden. Ook als je al eerder hebt aangegeven een kring te zoeken ben je welkom. Ergens anders in de nieuwsbrief staat een bericht over het Twijfeltraject. Wil je hier meer over weten, kun je ook bij ons terecht.

We willen bestaande kringen nadrukkelijk vragen na te denken of er plek is voor nieuwe mensen. We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe leden mogen verwelkomen, hoe mooi is het als we hen ook welkom kunnen heten in onze huiskamers! Je kunt dit na de dienst bij ons melden, maar je kunt uiteraard ook een mailtje sturen aan home@ngk-veenendaal.nl. Vermeld dan wel even de praktische details van jouw kring.

Samengevat: Komende vier zondagen, na de dienst, in de hal. Speeddates voor kringzoekers! We zien je graag!

Hartelijke groeten,
Werkgroep @Home

08-09-2023