New Wine conferentie in Veenendaal, wij zijn gastheer

Wij zijn als gemeente gastheer van de winterconferentie van New Wine. In deze conferentie komt een spreker uit Afrika, Alexander Venter. Wat ik van hem hoor maakt me erg nieuwsgierig. Een aantal van ons werken ook mee als deel van het combo of van het ministryteam. 

Al jarenlang ben ik betrokken bij New Wine en ik ben dankbaar voor de inspiratie en inzichten die ik daar ontvangen heb en mag doorgeven aan anderen. Ik leid een regiogroep voor predikanten uit allerlei kerken (5 a 6 ochtenden per jaar), van PKN tot baptist, waar we extra aandacht hebben voor het werk van de Heilige Geest. Het onderwerp gaat dit keer over de derde brochure die New Wine maakte over gebedsministry, hier is een accent op bidden om genezing. Een spannend en kwetsbaar onderwerp. 

Wat doet God als wij bidden. Ik verwacht dat de spreker dit op een grondige en bijbelse manier zal gaan uitwerken, op een manier die het verlangen versterkt om Gods kracht en het gebed serieus te nemen. God neemt ons gebed meer serieus dan wij dat doen, denk ik vaak.

Het gaat om een vrijdag en een zaterdag, 6 & 7 maart.Inloop vrijdag om 19.00, zaterdag van 09.00 (inloop) tot 22.00 uur. 

Op zondag 8 maart zal de spreker ook bij ons voorgaan, meestal komen er dan ook gasten van de conferentie in de dienst. 

Hier vindt u meer informatie ovet het inschrijven. Je krijgt de brochure bij aankomst, deze is bij de prijs inbegrepen.

En in dit filmpje (bijna 4 minuten)  ziet u hoe Agnes Huizinga en ik nog een en ander toelichten.

Van harte welkom!

Dick Lagewaard

 

20-12-2019