Jaarthema: Ik zie jou!

Komende zondag is het startzondag. Thema van dit jaar is 'Ik zie jou!' Remmelt Meijer zal vanuit Markus 5 ons laten zien welke betekenis dit thema in ons leven kan en mag hebben.

Na de preek willen we hier ook over doorpraten. We maken hierbij gebruik van Mentimeter. Hiervoor kun je de app 'Mentimeter' downloaden, of je kunt op je laptop of telefoon via internet naar menti.com gaan. Na de preek krijg je een code waarmee je dan kunt meedoen aan het interactieve deel van de dienst.

De dienst krijgt op verschillende manieren een vervolg in de komende tijd. Let komende week op je brievenbus! Daarnaast willen we kringen, buurtgroep en en gezinnen stimuleren om met het thema aan de slag te gaan. Hiervoor is allerlei materiaal op de website te vinden. Wil je graag eens met iemand nadenken hoe je zelf of met je kring met dit thema aan het werk kan, neem dan contact op met @home. Dit kan via de mail: home@ngk-veenendaal.nl of via het contactformulier op de website. Uiteraard kun je ook een van de leden van de werkgroep persoonlijk benaderen.

11-09-2020