Aanmelden activiteit NGK 25 jaar

Beste broers & zussen, 

Wij als verbindingsteam kunnen nog steeds nagenieten van de succesvolle startdag van afgelopen september. Maar ons team heeft een verlangen. Ons verlangen is om de gemeente verder te gaan verbinden, met elkaar en met de wijk. Wij willen verbinding brengen in de gemeente door de krachten en passies van elke broer en zus in te zetten. Dit willen we doen op verschillende manieren en door middel van meerdere onwijs leuke activiteiten door het jaar heen. Elkaar zien, ontmoeten en echt leren kennen staan hierin centraal.

In het kader van het 25-jarig bestaan van de NGK Veenendaal willen we dit graag handen en voeten geven door 25 activiteiten te organiseren in 1 jaar! Ja, u/jij leest het goed: 25! Er gaan van startzondag 2022 tot startzondag 2023 verspreidt 25 activiteiten plaatsvinden. De plekken voor deze activiteiten willen we na de kerkdienst van 15 mei 2022 gaan veilen. Want vol = vol!

Om dit te gave plan te kunnen vormgeven en uitvoeren, zijn wij opzoek naar gemeenteleden die een gezellige, unieke of uitdagende activiteit kunnen aanbieden en organiseren. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn:

  • Een kookworkshop; 
  • Een vogelspotmiddag;  
  • Nachtvissen; 
  • Wandel-/fietstochten; 
  • Een escaperoom (bouwen); 
  • Een bivaktocht; 
  • Een spelletjesmiddag; 
  • Etc. 

Ons doel is nogmaals: verbinding brengen door ieder in te zetten op zijn kracht en passie! Wij zijn dus opzoek naar uw/jouw creativiteit, hobby’s en passies. Kunt u/kun jij op basis daarvan een toffe activiteit bedenken en organiseren? Laat het ons weten en geef het idee op via het onderstaande formulier. Wij zullen dan contact met u/jou opnemen. Mochten er kosten verbonden zitten aan de activiteit die u/jij wilt aanbieden, vermeld dit dan in het opmerkingenveld. 

Wij bidden en hopen op een groot aanbod, om daarmee een onvergetelijk jaar te kunnen organiseren en de gemeente verder te kunnen opbouwen. 

Voor vragen mag er gemaild naar: verbindingsteam@ngk-veenendaal.nl.

Met verbindende groet,
Het verbindingsteam

Tik onderstaand woord over


[ Andere afbeelding ]