Uitleg aanmelden diensten

Uitleg aanmelden diensten

Aanmelden voor het live bijwonen van een dienst dient te worden gedaan middels het bestellen van tickets. Deze bestelmogelijkheid is te vinden in de agenda bij de betreffende dienst. Per doelgroep selecteer je hier het aantal gewenste plaatsen en klik je op "Tickets bestellen". (Klik op het voorbeeld hiernaast voor een grotere weergave.)

Bij iedere dienst staat aangegeven welke buurtgroepen aan de beurt zijn. Leden van de betreffende buurtgroepen worden geacht voor donderdag 18.00 uur de gewenste tickets te hebben besteld. Ook gasten kunnen zich aanmelden.

Voor de doelgroep "Aula (tieners en volwassenen)" kunnen er maximaal 100 tickets worden uitgegeven. Mocht dit aantal nog niet zijn bereikt op donderdag om 18.00 uur, dan mogen ook de overige leden vanaf dat tijdstip tickets bestellen. Dit net zolang totdat het systeem aangeeft dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.

De aanmeldmogelijkheid sluit iedere zaterdagochtend om 10.00 uur, daarna aanmelden is dus niet meer mogelijk. Dit geeft de verschillende werkgroepen de gelegenheid de organisatie af te stemmen op het aantal gereserveerde plekken.

Mocht je tickets hebben besteld en deze toch willen annuleren stuur dan even een email naar Annelies van Langevelde.

 

De organisatie van onze bijeenkomsten en het gebruik van ruimtes is vastgelegd in het Gebruiksplan kerkgebouw.