FIRE PLACE

Fireplace is de naam van de jongerenvereinging die samenkomsten en Fireplace jeugddiensten organiseert.
De Fireplace bijeenkomsten worden iedere 3e zondag van de maand georganiseerd en een aantal keren per jaar wordt er een Fireplace jeugddienst georganiseerd.

Fireplace bijeenkomsten

We komen samen en maken er een leuke avond van waar we activiteiten doen als een pubquiz, ik hou van holland, paintball, kerstdiner, strandwandeling etc. We hopen dat we zo als jongere van deze gemeente een mooie vriendengroep kunnen worden met elkaar waar we gezellige gesprekken kunnen hebben en ook kunnen praten over onze relatie met God. De doelgroep is 17+ en iedereen vanaf die leeftijd is welkom in deze warme vuurplaats. Hoe groter de groep hoe gezelliger het is. Zien we je dan?

Fireplace diensten

Het karakter van de verschillende jeugddiensten is vrij divers. Er bestaat een grote variëteit aan onderwerpen, thema’s en sprekers. Bij een jaarthema wordt er, zoveel als mogelijk, aansluiting gezocht bij dat thema zolang het aansluiting vind bij de belevingswereld van de doelgroep. Heb jij een idee, onderwerp of thema voor een Fireplace dienst neem dan contact met ons op.

Organisatie

De organisatie van deze jeugddiensten ligt primair in handen van het Fireplace team. Het idee van Fireplace is dat het volledig van, voor en door jongeren word georganiseerd. De bestuursleden hebben ieder een eigen taak en verantwoordelijkheid. Praktische zaken worden met elkaar afgestemd, en verder wordt tijdens het hele jaar nagedacht over acties, nieuwe dingen, mooie/leuke/interessante ideeën, etc.

Contact

Bel of app de leden van het bestuur of stuur een email naar:  fireplace@ngk-veenendaal.nl   We zien er naar uit je te ontmoeten.