HUWELIJKSPASTORAAT

HUWELIJKSPASTORAAT

Als NGK-Veenendaal vinden we relaties en huwelijken erg belangrijk. Daarom bieden we jonge stellen die trouwplannen hebben de mogelijkheid om een tijdje op te trekken met een stel dat al enige tijd getrouwd is, om van elkaar te leren. Daarnaast stimuleren we hen om deel te nemen aan een voorbereidingsweekend, dit ondersteunen we ook financieel.
Maar ook als je al een aantal jaar getrouwd bent kan het goed zijn om weer eens een weekend in elkaar te investeren op een relatieweekend. Ook dit ondersteunen we als gemeente graag.

Als er vragen zijn of dingen/moeiten/zorgen  in het  huwelijk spelen kan er contact gezocht worden met  het huwelijksondersteuningspunt (HOP). We gaan met elkaar in gesprek en kijken wat nodig is om samen verder te kunnen. Het kan ook zijn dat professionele hulp nodig is, we kunnen hierin meedenken.  Gerard en Anne van Engelenburg vormen samen met Leendert en Heleen van Genderen  het HOP. Zij willen graag als echtparen andere echtparen tot steun  zijn. Zou je een keer een gesprek willen, dan kun je rechtstreeks  contact opnemen met Gerard en Anne (06-29732309) of Leendert en Heleen (0318-555886).

Leendert van Genderen
Heleen van Genderen-Bor
Gerard van Engelenburg
Anne van Engelenburg-Blotenburg

ONDERDELEN PASTORAAT

Het pastoraat in onze gemeente bestaat uit de volgende onderdelen:

VISIE EN STRUCTUUR  BASISPASTORAAT  BEZOEKPASTORAAT  HUWELIJKSPASTORAAT  GEBEDSPASTORAAT  MINISTRY  JONGERENCOACHES

Voor algemene vragen over het pastoraat kunt u het kernteam Pastoraat mailen via pastoraat@ngk-veenendaal.nl
Voor individuele pastorale vragen kunt u in de eerste plaats terecht bij uw pastoraal bezoeker of ouderling.